Gaštanový fitcake
Skvelý jesenný cheesecake, ktorý zachutí každému
Korpus:
100g vločky
15g proteín
20g kokosový olej
Voda
Cheese vrstva:
250g jemny tvaroh
150g biely grécky jogurt
Sladidlo
Želatína
Čokoládová tenká vrstva:
20g 99% tmava čokoláda Lindt
Gaštanová vrstva:
200g gaštany
troška mlieka
Skvelý jesenný cheesecake, ktorý zachutí každému
Korpus:
100g vločky
15g proteín
20g kokosový olej
Voda
Cheese vrstva:
250g jemny tvaroh
150g biely grécky jogurt
Sladidlo
Želatína
Čokoládová tenká vrstva:
20g 99% tmava čokoláda Lindt
Gaštanová vrstva:
200g gaštany
troška mlieka
- Vločky na korpus si rozmixujeme na múku a zmiešame so sladidlom a olejom
- Utlačíme na spodok tortovej formy
- Dáme zatiaľ do chladničky, aby nám stuhol základ
- Zatiaľ si zmiesame ingrediencie na cheese vrstvu a navrstvíme na korpus
- Opäť zachladíme
- Zatiaľ čo si mixujeme gaštany na pyré s pridaním mlieka
- Rozpustíme si čokoládu a vylejeme na cheese vrstvu
- Na ňu vylejeme gaštanové pyre a dáme chladit
- Hotovko
Komentáre
Zverejnenie komentára