Gaštanový fitcake

Gaštanový fitcake

Skvelý jesenný cheesecake, ktorý zachutí každému

Korpus:
100g vločky
15g proteín
20g kokosový olej
Voda

Cheese vrstva:
250g jemny tvaroh
150g biely grécky jogurt
Sladidlo
Želatína

Čokoládová tenká vrstva:
20g 99% tmava čokoláda Lindt

Gaštanová vrstva:
200g gaštany
troška mlieka

  • Vločky na korpus si rozmixujeme na múku a zmiešame so sladidlom a olejom
  • Utlačíme na spodok tortovej formy
  • Dáme zatiaľ do chladničky, aby nám stuhol základ
  • Zatiaľ si zmiesame ingrediencie na cheese vrstvu a navrstvíme na korpus
  • Opäť zachladíme
  • Zatiaľ čo si mixujeme gaštany na pyré s pridaním mlieka
  • Rozpustíme si čokoládu a vylejeme na cheese vrstvu
  • Na ňu vylejeme gaštanové pyre a dáme chladit
  • Hotovko

Komentáre